Evästeet Nordic Sugarin sivustoissa
Nordic Sugarin sivustoissa käytetään evästeitä, joilla kerätään tilastotietoja sivustojen käytön optimoimiseksi. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja evästeiden käytöstä ja ohjeet niiden poistamiseksi käytöstä.
Hyväksy evästeet
  
Olet tässä:

Leivonta

Sokerin ja siirapin tehtävät eivät leivonnassa rajoitu vain makeuttamiseen ja koristeluun. Sokereilla voidaan vaikuttaa myös leivonnaisten rakenteeseen, väriin ja aromiin. Hyvinä kosteuden sitojina sokerit ja siirapit pitävät leivonnaiset pehmeänä ja tuoreena parantaen tuotteiden säilyvyyttä.

Nordic Sugar tarjoaa laajan ja laadukkaan sokerituotevalikoiman leipomoteollisuuden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu kidekooltaan erilaisia sokereita, nestesokereita ja tummia sokerisiirappeja. Tuoteperheeseen kuuluu myös muita aromikkaita sokereita, kuten fariini- ja ruokosokerit.

Perinteisesti leivonnaisten koristeluun käytettyjen kide-, rae- ja tomusokerilaatujen lisäksi tarjolla on hyvin kosteutta kestävät Koristejauhe ja Koristekide 390. Helppokäyttöiset Pomada-, Kreemi- ja Täytejauheet täydentävät tuotevalikoimaa.

Luomu- ja Reilun kaupan sokerit ja siirapit antavat asiakkaillemme mahdollisuuksia vastata kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.

Tietoiskuja sokerin käyttöominaisuuksista elintarvikkeissa