Olet tässä:

Siirapit

Sokerisiirapit valmistetaan aromikkaista tummista sokeriliuoksista, joita syntyy kidesokerin valmistusprosessissa. Dansukker-valikoimasta löytyy viisi erilaista siirappia.

Muscovadosiirappi 400 g

Muscovadosiirapin raaka-aineena on Mauritiuksella kasvava sokeriruoko ja siitä valmistettava aromikas tumma muscovadoruokosokeri. Täyteläinen siirappi onkin ruokien ja leivonnaisten monikäyttöinen maunantaja, joka sopii myös jälkiruokiin ja jäätelön ja tuoreiden marjojen kastikkeeksi jo sellaisenaan. Reilun kaupan tuote.

Tumma siirappi 1 kg

Tumma siirappi on tuttu voimakasarominen siirappi, joka antaa makua ja väriä pataruokiin, kakkuihin ja pikkuleipiin. Siirappi sisältää sokeriruo’on luonnollisia aromi- ja kivennäisaineita. 

Tumma siirappi 750 g

Kätevään pulloon pakattu Tumma siirappi 750 g on Tumma siirappi 1 kg:n ”sisartuote”. Maku on hieman voimakkaampi. Tumma siirappi sopii ruoanvalmistukseen, leivontaan ja mausteeksi. 

Vaalea siirappi

Vaalea siirappi on miedonmakuinen siirappi, joka sopii jälkiruokien ja marjojen kastikkeeksi sellaisenaan. Siirappia voi myös käyttää leivontaan ja ruoanvalmistukseen.

Cane Syrup -ruokosokerisiirappi

Cane Syrup -ruokosokerisiirappi on aromikas, hieman lakritsilta maistuva siirappi, joka on pakattu kätevään pikkupulloon. Siirappi sopii ruokiin, juomiin, leivontaan, jälkiruokiin tai jälkiruokakastikkeeksi sellaisenaan. Cane Syrup -ruokosokerisiirappi kuuluu Reilun kaupan tuotteisiin. 

Glukoosisiirappi 400 g

Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Leipäsiirappi

Leipäsiirappi on tarkoitettu ruokaleipien ja sämpylöiden leivontaan. Se sisältää mallasuutetta, joka syventää leivän makua. Leipäsiirappi nopeuttaa taikinan kohoamista ja mehevöittää leivonnaiset.