Olet tässä:

Asiakaslupaus kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta sokerista

Nordzucker on saavuttanut tänä vuonna tärkeän virstanpylvään matkalla kohti kestävän kehityksen periaatteisiin perustuvaa sokerijuurikkaan viljelyä. Kolmas osapuoli on sertifioinut sokerimme kaikissa maissa Farm Sustainability Assessment (FSA) -arvioinnin mukaisesti. Asiakkaamme arvostavat sitoutumistamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen sokerijuurikkaan viljelyyn.

”Tavoitteemme on saada kaikki viljelijämme sertifioiduiksi vähintään SAI-standardin hopeatasolle. Tämä onkin onnistunut mainiosti, ja siitä on tullut tärkeä osa yrityksemme kestävän kehityksen strategiaa”, kertoo Iver Drabaek, Head of Sustainability, ja Volker Diehl, Head of Industrial Sales, lisää: ”Aivan kuten asiakkaillemme myös meille itsellemme kestävän kehityksen periaatteita noudattava maanviljely on erittäin tärkeää. Olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa SAI-standardin osalta, minkä ansiosta voimme nyt myydä kaikkialla kestävän kehityksen standardien mukaisesti sertifioitua sokeria.“

Tällä hetkellä Nordzucker keskittyy kehittämään SAI-standardia edelleen, jotta sen käyttäminen maanviljelyssä olisi tehokkaampaa. ”Me kaikki olemme riippuvaisia siitä, että maanviljelijämme ovat tiukasti sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan viljelyyn ja sokerijuurikkaiden laatuun. Haluamme joka tapauksessa minimoida päällekkäiset työt ja tarpeettomat hallintokulut”, toteaa Christopher Münke-Svendsen, Agri Sustainability.


Read more about Coca-Cola Sustainably Sources Beet Sugar in Europe

Read more about Nordzucker's sustainable actions here