Olet tässä:

Luonnollinen kumppanuus

Nordic Sugarin menestyksekäs sokerintuotanto perustuu suuressa määrin siihen, että olemme aikojen saatossa rakentaneet tiiviit suhteet alueemme juurikkaanviljelijöiden kanssa.

Yhteinen tavoitteemme on säilyttää juurikkaan- ja sokerintuotannon kilpailukyky ja kehittää sitä kestävin menetelmin. Jatkuvana pyrkimyksenämme on tehokkuuden varmistaminen kaikissa vaiheissa. Panostus on myös poikinut selkeitä tuloksia.

Yhteistyö kasvattaa satoa
Korkealla sokerisadolla ja laatutasolla luodaan vahva taloudellinen perusta sekä viljelijöille että Nordic Sugarille. Viime vuosien yhteistyömme on varmistanut sokerisatojen jatkuvan kasvun alueellamme. Nordic Sugar tukee tätä kehitystä investoimalla juurikkaanviljelyn tutkimukseen ja tarjoamalla viljelijöille kattavaa neuvontapalvelua muun muassa viljelysuunnittelusta, viljelymenetelmistä ja -tekniikoista sekä ympäristönsuojelusta. Juurikkaanviljelijät varmistavat kehityksen erikoistumalla, laajentamalla viljelyalueita ja pitkän tähtäimen investoinneilla.

Yhteinen tavoitteemme on edelleen parantaa sokerisatoa tonnilla hehtaarilta. Keskittyminen yhteisiin päämääriin parantaa juurikkaanviljelijöiden taloutta sekä tehtaidemme juurikkaansaannin varmuutta ja laatua.

Nordic Sugar on tiiviissä yhteistyössä kaikkien noin 4 500 sopimusviljelijänsä kanssa Tanskassa, Ruotsisssa, Suomessa ja Liettuassa.

Vieraile juurikkaanviljelijöiden sivustolla:

www.sucros.fi

Lue lisää juurikkaanviljelystä alueellamme.

SUGARBEET WEB PAGES