Olet tässä:

Sponsorointi

FC Rosengård

FC Rosengård toivottaa kaikki jalkapalloilijat tervetulleiksi, niin tytöt kuin pojat. Seuran kotipaikkana on Rosengård Malmön keskustassa. Seurassa on yhteensä noin 35 joukkuetta ja yli 650 pelaajaa.

Lue lisää

GAME

GAME on tanskalainen katulajeihin keskittynyt organisaatio, jonka tavoitteena on edistää fyysistä aktiivisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Lue lisää

Meyers Young Chefs

Meyersin lapsille suuntaama harrastajien ruonlaitto-ohjelma toimii Meyers Madhusin tiloissa Nørrebrossa Kööpenhaminassa.

Lue lisää

Sveland Cup - kilpailu

Betfor on sponsoroinut Sveland Cup -kilpailua Ruotsissa vuodesta 2009 lähtien. Sugar Cup on maastokisa poneilla ratsastaville lapsille, jotka kilpailevat lapsille mukautetulla esteradalla. 

Lue lisää

Sugar Cup - kilpailu

Betfor on sponsoroinut Sugar Cup -kilpailua Ruotsissa vuodesta 2009 lähtien. Sugar Cup on maastokisa poneilla ratsastaville lapsille, jotka kilpailevat lapsille mukautetulla esteradalla. 

Lue lisää

Kööpenhaminan eläintarha

Betfor on sponsoroinut Kööpenhaminan eläintarhaa Tanskassa viime vuosikymmenen ajan.

Lue lisää

Chefs Club Latvia

Chefs Club on voittoa tavoittelematon ei-valtiollinen järjestö, joka edustaa latvialaisia kokkeja kansainvälisillä areenoilla ja vastaa Latvian kokkijoukkueen osallistumisesta kansainvälisiin kilpailuihin. 

Lue lisää

Yöjalkapallo (Malmö Spirit)

Merkityksellisen ja aktiivisen elämän tarve on ratkaisevan tärkeä. Erityisen hyödyllistä on, jos siihen voidaan yhdistää työtilaisuuksien tukeminen. LB07 on ammattijalkapalloseura Malmössä Ruotsissa. 

Lue lisää

Berzeliuksen päivät

Svenska Kemisamfundet -yhdistys on järjestänyt Ruotsissa Berzeliuksen päivät vuodesta 1956 alkaen.

Lue lisää

WAU ry

WAU ry on valtakunnallinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia Suomessa. 

Lue lisää