Olet tässä:

Chefs Club Latvia

Chefs Club on voittoa tavoittelematon ei-valtiollinen järjestö, joka edustaa latvialaisia kokkeja kansainvälisillä areenoilla ja vastaa Latvian kokkijoukkueen osallistumisesta kansainvälisiin kilpailuihin. Järjestö on latvialaisten ammattikokkien liitto, jonka kautta jäsenet voivat kerätä ja vaihtaa tietoja ja kehittää omaa ammattitaitoaan ja osaamistaan.

Dansukker on tehnyt Chefs Clubin kanssa yhteistyötä järjestön perustamisesta lähtien vuonna 2004. Tukemalla alueellisia kilpailuja, kansallisia kokkikilpailuja, seminaareja, jatkokursseja ja lukuisia muita toimintoja olemme lisänneet Dansukker-tuotteiden tunnettuutta kaikilla tasoilla ammattikokkien keskuudessa. Yhteistyö järjestön kanssa sekä suora viestintä jäseninä olevien rautaisten ammattilaisten kanssa on tuottanut kymmeniä uusia reseptejä, joissa on käytetty Dansukker-tuotteita, sekä edistänyt myyntiä suusanallisen markkinoinnin kautta.

Olemme käyttäneet vuosien ajan Chefs Clubin suosittelema -tarroja tuotteissamme, mikä on lisännyt niiden arvoa paikallisesti. Dansukker on kuulunut joka vuosi Vuoden kokki -kilpailun pääsponsoreihin Tanskassa. Molemminpuolinen etu luo hyvän perustan yhteistyön jatkamiselle ja uusien toimintojen kehittämiselle.