Olet tässä:

Our brands

Nordic Sugar

Nordic Sugar on Pohjois-Euroopan johtava sokerintuottaja. Yhtiö kuuluu saksalaiseen Nordzucker-konserniin.

Nordic Sugar on tuottanut sokeria Pohjois-Euroopan markkinoille yli 100 vuotta. Tuotteitamme käytetään kaikilla elintarviketeollisuuden alueilla, ja useat räätälöidyt tuotteemme kehitetään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suomen Sokeri Oy vastaa Nordic Sugarin tuotteiden myynnistä Suomessa.

Dansukker

Nordic Sugarin vähittäiskauppatuotteita on vuodesta 2000 asti myyty Skandinaviassa ja Baltian maissa yhteisellä Dansukker-tuotemerkillä, joka edustaa korkeaa laatua ja laajaa tuotevalikoimaa.

Lue lisää: http://www.nordicsugar.com/retail-foodservice/
Vieraile kuluttajasivustollamme:  www.dansukker.fi

Siucra

Irlannissa Siúcra-tuotemerkillä on myyty sokeria jo yli 85 vuoden ajan. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeet joka tilanteessa, ja olemme ylpeitä laajasta sokerituotteiden valikoimastamme.  

McKinney’s

Pohjois-Irlannissa McKinney's-tuotemerkillä on myyty laadukasta sokeria jo vuosikymmenten ajan. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeet joka tilanteessa, ja olemme ylpeitä laajasta sokerituotteiden valikoimastamme.

Castle

Castle on Irlannin tukkumarkkinoilla saatavilla oleva laadukas halpatuotemerkki. Valikoimaan kuuluvat sekä 1 kg:n kidesokeripakkaukset että kidesokeriannospussit. Castle-sokeri on yhä suositumpi asiakkaiden keskuudessa.

Panevezio Plius

Panevėžio Plius -tuotemerkki takaa, että sokeri valmistetaan Liettuassa viljellyistä sokerijuurikkaista. Tunnettuun sokerituotemerkkiin yhdistyy erinomainen laatu ja paikalliset perinteet. Tuotemerkin vanha ulkoasu ja valmistusperinteet säilyivät, vaikka sokerin tuotanto siirrettiin Panevėžysista Kėdainiaihin.

DAnsukker Jelgavas cukurs

Dansukker Jelgavas cukurs on sokerijuurikkaasta valmistettua suurikiteistä valkoista sokeria. Latviassa on perinteisesti arvostettu ja suosittu suurikiteistä sokeria. Kun maan sokerintuotanto päättyi EU:n sokeriuudistuksen vuoksi, Jelgavas cukursista tuli osa Dansukker-tuoteperhettä. Jelgavas cukurs on säilyttänyt asemansa pidettynä ja arvostettuna tuotemerkkinä Latviassa. Sokerin tuotannossa otetaan huomioon, että latvialaiset kuluttajat ovat kiinnostuneita sekä perinteisistä arvoista että maultaan ja rakenteeltaan erityisestä tuotteesta.

SweetFamily

SweetFamily-tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima tuotteita kuluttajille sekä ruokien ja juomien valmistajille. Tuotteet myydään Saksan, Puolan, Slovakian ja muiden Keski- ja Itä-Euroopan maiden markkinoilla.

Learn more about SweetFamily

HP-Massa®/HP-Pulp® (Puristeleike)

Puristeleikkeen tuotenimi on HP-Pulp Tanskassa ja HP-Massa Ruotsissa. Kun juurikasleikkeestä on otettu talteen suurin osa sokerista, jäljelle jäävä massa voidaan käyttää puristettuna tuore- tai kuivarehuna lypsykarjalle.

Lue lisää puristeleikkeestä: http://www.nordicsugar.com/animal-feed/cattle/pressed-sugar-beet-pulp/

Betfor® (Kuivattu juurikasleike)

Betfor on melassileikkeen tuotenimi Ruotsissa. Fiber-Betfor-nimellä myydään melassoimatonta juurikasleikettä.  Raemuodossa melassileikettä käytetään karjan- ja lampaiden rehuna ja rouheena hevostenrehuna. Betfor sisältää runsaasti kuitua helposti sulavassa muodossa.

Lue lisää Betfor-melassileikkeestä:
http://www.nordicsugar.com/animal-feed/cattle/dried-sugar-beet-pulp-pellets-sbpp/