Olet tässä:

Nordic Sugar - sokerituotteiden toimittaja ja yhteistyökumppani

Nordic Sugar kuuluu Euroopan johtaviin sokerintuottajiin. Tarjottavanamme on laaja tuotevalikoima elintarviketeollisuuden käyttöön. Tarjoamme tuotteillemme myös lisäarvoa palvelun, logistiikkaratkaisujen, teknisen tuen ja asiakaslähtöisen tuotekehitysyhteistyön avulla. Sokeriosaamisemme on asiakkaan käytettävissä osana asiakaspalveluamme. Nordic Sugar valvoo tarkoin arvoketjunsa jokaista askelta. Asiakkaamme voivat luottaa, että toimintamme on moitteetonta, tarkasteltiinpa sitä terveydelliseltä, oikeudelliselta, eettiseltä tai ympäristönsuojelulliselta kannalta. 

Mihin sokeria tarvitaan

Nordic Sugar toimii yhteistyössä asiakkaittensa kanssa. Asiakkaan valmistaman tuotteen korkea laatu ja hyvä menekki ovat myös meille kunnia-asioita. Asiakkaan erityistoiveiden ja tarpeiden täyttäminen, esimerkiksi valmistusprosessien helpottaminen, on merkityksellinen lähtökohta tuotekehityksellemme. Toimitamme myös luomu- ja Reilun kaupan tuotteita.

Uutiskirje

Sweet Mail sisältää ajankohtaista tietoa teollisuusasiakkaillemme. Uutiskirje ilmestyy tanskaksi, ruotsiksi ja englanniksi kolme kertaa vuodessa.

Tilaa teollisuuden uutiskirje

Turvallista laatua

Elintarvikkeiden turvallisuutta koskevat vaatimukset tiukkenevat vuosi vuodelta. Nordic Sugarin lähtökohtana on, että asiakkaidemme ja viranomaisten on voitava luottaa tuotteisiimme. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet täyttää nämä vaatimukset, sillä toimintamme kattaa koko arvoketjun – sokerijuurikkaiden kylvöstä, kasvatuksesta ja sadonkorjuusta niiden kuljetukseen, sokerin tuotantoon, varastointiin, pakkaamiseen ja toimitukseen asiakkaalle.

Sokeri ja tuoteturvallisuus

Uutiskirje