Olet tässä:

Ruokokidesokeri

Puhdaskiteinen EU2 laatuinen sokeri.

Demerara, Fairtrade

Suurikiteinen, kullankeltainen ruokosokerituote, jolla on aromikas maku. Demeraraa voidaan käyttää sekä maustamiseen että koristeluun. Usein sitä käytetään jälkiruoissa, leivonnaisissa, salaatinkastikkeissa, jäätelössä ja kastikkeissa. 

Luomuruokosokeri, Reilun kaupan tuote

Reilun kaupan Luomuruokosokeri on tavallista sokeria hieman tummempaa ja aromikkaampaa kidesokeria. Luomuruokosokeri on valmistettu luomuviljellyistä sokeriruo'oista. Alkuperämaa Paraguay.

Muscovado

Aromikas, hyvänmakuinen, pienikiteinen, kostea ruokosokerituote. Tumman Muscovadon maku muistuttaa lakritsia. Pääasiallisia käyttökohteita ovat leivonnaiset, jäätelö, jälkiruoat, mausteet, kastikkeet, marinadit ja salaatinkastikkeet. 

Ruokotomusokeri

Ruokotomusokeri on hienoksi jauhettua ruokosokeria, jossa on 2 % perunatärkkelystä estämässä paakkuuntumista. Keskimääräinen partikkelikoko on 20 μm. Tomusokeria käytetään mm. leivonnassa.

Ruokosokerisiirappi

Ruokosokerisiirappi on osittain invertoitu siirappi. Se sisältää sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia ja kivennäisaineita. Usean sokerin seos mahdollistaa korkean 80 %:n kuiva-aineen ja pitkän säilyvyyden. Vaaleaa ja tummaa ruokosokerisiirappia käytetään mm. leivissä ja muissa leivonnaisissa.