Olet tässä:

Stevia, PureCircle Alpha

PureCircle Alpha on patentoitu Stevia Rebaudiana Bertoni – kasviperäisten  stevioliglykosidien yhdistelmä. Makuprofiili on optimoitu tarjoaamaan elintarvikkeiden ja juomien valmistajille steviapohjaisen makeutusaineen tuotteisiin, joihin ei ole lisättyä sokeria tai jotka sisältävät +50 % vähemmän kaloreita. PureCircle Alpha on 250–350 kertaa makeampaa kuin sokeri annostuksesta ja käyttökohteesta riippuen.

Stevia, Steviol Glycosides 95

Steviol Glykosides 95 tai SG 95 on Stevia Rebaudiana Bertoni – kasvin makeiden stevioliglykosidien seos. Uutetussa ja puhdistetussa muodossaan SG 95 on noin 200 kertaa makeampaa kuin sokeri eikä sisällä kaloreita. Yhdessä sokerin kanssa SG 95 sopii ihanteellisesti energiasisällöltään kevennettyjen, luonnollisesti makeutettujen elintarvikkeiden ja juomien valmistukseen.

Stevia, Rebaudioside A 97

Rebaudiosidi A:ta saadaan Stevia Rebaudiana Bertoni – kasvista.  Uutetussa ja puhdistetussa muodossaan se on noin 300 kertaa makeampaa kuin sokeri. Sen makea maku muistuttaa sokeria eikä se sisällä kaloreita. Rebaudioside A 97 tarjoaa elintarvikkeiden ja juomien tuottajille mahdollisuuden valmistaa energiasisällöltään kevennettyjä, luonnollisesti makeutettuja tuotteita.

Lisätietoja steviasta

Lisätietoja steviasta