Olet tässä:

Tehokasta viljelyä - turvallisesti

Nordic Sugar käyttää sokerintuotantonsa pääasiallisena raaka-aineena sokerijuurikasta. Viisi juurikassokeritehdastamme käsittelee joka vuosi yli viisi miljoonaa tonnia juurikkaita. Tämä vuosittainen sato luo pohjan sille laajalle sokerituotteiden valikoimalle, jonka tarjoamme asiakkaillemme kauppojen hyllyillä.

Nordzuckerin sitoutuminen kestävän kehityksen periaateisiin koskee sekä sokerijuurikkaan viljelyä että koko sokerin tuotantoprosessia. Nordzucker tekee juurikkaanviljelijöidensä kanssa tiivistä yhteistyötä varmistaakseen laadun, turvallisuuden, ympäristönsuojelun ja tehokkuuden korkeat standardit.

Yhteistyötä ja neuvontaa

Asetamme sopimusviljelijöillemme muun muassa lannoitusta ja kasvinsuojelua koskevia laatuvaatimuksia, joilla varmistetaan turvallinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen juurikkaan viljely. Valvomme näiden vaatimusten toteutumista vuosittaisin auditoinnein kaikissa tuotantoalueeseemme kuuluvissa maissa.

Viljelykonsulenttien henkilökohtaisen opastuksen lisäksi tarjoamme sopimusviljelijöillemme kattavaa neuvontapalvelua sekä uutiskirjeiden välityksellä että sähköisesti verkossa. 

Luotettavaa yhteistoimintaa

Sokerijuurikkaan viljely vaatii erikoistumista ja oikean tyyppistä viljelymaata. Nordzuckerin tehtaat, ja tutut, paikalliset, kokeneet ja asiantuntevat viljelijät ovat toimineet yhdessä pitkään, mikä edelleen varmistaa viljelyn tehokkuutta ja turvallisuutta.

Nordzucker hankkii sopimusviljelijöilleen kaikki juurikkaan siemenet, näin voidaan varmistaa jäljitettävyys ja laatu. Myös juurikkaiden hinnoittelujärjestelmä kannustaa viljeijöitä korkeaan laatuun ja tehokkaaseen viljelyyn. Yhdessä juurikkaan viljelijöiden kanssa varmistamme tehtaillemme tasaisen juurikasvirran koko käyntikauden ajan. 

Tiesitkö, että...

Yli 13 000 sopimusviljelijää toimittaa sokerijuurikkaita Nordzuckerin tehtaille.

Nordic Sugarilla on juurikassokeritehtaita Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Liettuassa.

Käyntikauden aikana tuotamme sokeria noin 10 000 tonnia päivässä.