Olet tässä:

Tuotekehitys

Yhteistyötä asiakkaiden kanssa

Osa tuotekehityksestämme perustuu asiakaslähtöisiin yhteistyöprojekteihin. Käytettävissämme on monipuolista tietoa sokerin ominaisuuksista erilaisissa sovelluksissa ja osallistumme myös asiakkaidemme tarpeet täyttävien erikoistuotteiden kehittämiseen. Tavoitteenamme voi silloin olla lopputuotteen valmistusprosessin helpottaminen mukauttamalla nestemäisten tuotteidemme kuiva-ainepitoisuutta tai toimittamalla valmiita sokeriseoksia. Lisäämällä sokerituotteisiin muita elintarvikkeiden valmistusaineita helpotamme tuotteiden käsittelyä ja valmistusta asiakasteollisuudessa, esimerkkinä erilaiset kuivaseokset leipomotuotteiden täytteisiin.

Uusia ominaisuuksia

Parantaaksemme tuotteidemme ominaisuuksia teemme yhteistyötä makuraatien ja asiantuntijoiden, esimerkiksi leipureiden ja makeisasiantuntijoiden, kanssa. Näin on syntynyt useita uusia tuotteita, esimerkiksi Koristejauhe. Lisäämällä hieman tärkkelystä ja rasvaa tomusokeriin kehitimme tuotteen, joka kestää sekä kosteutta että kylmää. Toinen mielenkiintoinen tuote on Instant Sugar. Se on huokoista sokeria, joka liukenee nopeasti kylmään veteen ja sopii siten erinomaisesti kylmiin, juoma-automaatista tarjottaviin juomiin. Instant Sugaria voi sen huokoisen rakenteen ansiosta käyttää myös tableteissa ilman sideaineita. 

Asiantuntemusta ja trendejä

Eurooppalaisella kehitysryhmällämme on käytettävissään omia elintarvikeasiantuntijoita, aistinvaraisen arvioinnin laboratorio sekä laboratorioita, joissa testataan tuotteidemme käyttömahdollisuuksia makeisissa, leipomotuotteissa, virvoitusjuomissa jne. Käytämme myös Nordzuckerin prosessiteknisiä ja mikrobiologisia laboratorioita. Kehitystyössämme on havaittavissa selkeitä trendejä. Sokeri tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia – asiantuntemus on yhtä tärkeää kuin raaka-aineet.

Tietoiskuja sokerin käyttöominaisuuksista elintarvikkeissa