Olet tässä:

Hae meille töihin!

Jos paikka Sucroksella tai Suomen Sokerilla kiinnostaa, näistä vinkeistä voi olla apua työnhakuun:

Ennen kuin lähetät hakemuksesi

Kehotamme sinua tutustumaan verkkosivuihimme, jotta saisit mahdollisimman laajan kuvan siitä, keitä me olemme ja mitä teemme. Jos haet ilmoitettua työpaikkaa, voit soittaa ilmoituksessa mainitulle henkilölle ja keskustella hänen kanssaan avoimesta tehtävästä. Mieti myös, mitä itse odotat työpaikalta, niin mahdollinen työhaastattelu on mahdollisimman antoisa molemmille osapuolille.

Työhakemus

Arvostamme lyhyitä ja selkeitä hakemuksia, joiden liitteenä on tiivis ja selkeä CV. Jos luot avoimen työnhakuprofiilin järjestelmässämme - mikä sopii meille oikein hyvin - on erittäin tärkeää, että kerrot, missä toivot työpaikkasi sijaitsevan; konsernissamme on tehtaita ja toimistoja monessa maassa ja kaupungissa.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi

Kun olemme ottaneet vastaan hakemuksesi, saat automaattisen viestin järjestelmästämme. Kun kaikki hakemukset ilmoitetusta paikasta on käsitelty, kutsumme sopivimmat ehdokkaat henkilökohtaiseen haastatteluun. Saat joka tapauksessa kuulla mahdollisimman pian, miten rekrytointiprosessi kohdallasi etenee.

Go to our Career Page