Olet tässä:

Osaamisen kehittäminen

Nordic Sugar kiinnittää useastakin syystä suurta huomiota siihen, että henkilöstöllämme on mahdollisuus koko työuran ajan kestävään osaamisen kehittämiseen.

Nordic Sugarin menestyksen perustana on koko henkilökunnan pätevyys ja tietotaito. Meillä on siis käytettävissämme ainutlaatuinen voimavara, jonka avulla saavutamme tavoitteemme. Meidän on vain huolehdittava siitä, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus tehdä työtä juuri hänelle parhaiten sopivalla paikalla, ja päivittää oma osaamisensa vastaamaan tuleviin haasteisiin. Mahdollisuus ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen on yksi niistä tekijöistä, joiden vuoksi ihmiset hakeutuvat töihin Nordic Sugariin – ja pysyvät meillä.

Järjestelmällistä kehitystä

Kehitysmahdollisuuksia kartoittaessamme pyrimme järjestelmällisyyteen. Vuosittain järjestettävässä, Dialogiksi kutsutussa kehityskeskustelussa työntekijä ja hänen lähin esimiehensä käyvät läpi yhtiön tavoitteita ja tarpeita, samoin kuin työntekijän omia toiveita, ja etsivät ratkaisuja, joissa molempien osapuolien etu toteutuisi mahdollisimman hyvin. Keskustelun seurauksena syntyy kehityssuunnitelma, joka sisältää työntekijän ura- ja osaamistavoitteet sekä konkreettisen toimintasuunnitelman.

Kasva kanssamme

Henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen on tarjolla monta tietä.

  • Kehitämme henkilöstöämme systemaattisesti esimerkiksi erilaajuisten kehitysprojektien ja valmennusten avulla.
  • Tarjolla on monenlaista ammattitaitoasi ylläpitävää koulutusta. Osa koulutuksista vedetään sisäisin asiantuntijavoimin, osaan käytämme ulkopuolisia vetäjiä.
  • Tuemme myös osallistumista työpaikan ulkopuolella tapahtuvaan koulutukseen.