Olet tässä:

Hillosokerit

Hillosokerit on kehitetty helpottamaan kotihillojen, -marmeladien ja -hyytelöiden valmistamista. Ne sisältävät mm. luonnon omaa hyytelöimisainetta pektiiniä, jonka ansiosta hilloihin saadaan hyvä rakenne. 

Hillosokeri

Hillosokerin avulla saat hyvää, hyvin säilyvää kotihilloa helposti ja nopeasti. Hillottaessa Hillosokeria tarvitaan puolet marjojen määrästä, esim. 2 kg marjoja, 1 kg Hillosokeria. Keittoaika on vain 10-15 minuuttia marjalaadusta riippuen. Hillo-ohje löytyy pakkauksen kyljestä. Hillosokerilla tehty hillo sisältää lisättyä sokeria noin 33 %. Hillosokerille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Hillo-marmeladisokeri

Hillo-marmeladisokeri on tarkoitettu vähemmän makeisiin, kiinteisiin hilloihin ja marmeladeihin, jotka on valmistettu marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Hillottaessa Hillo-marmeladisokeria tarvitaan kolmannes marjojen määrästä, esim. 1 kg marjoja, 1 pkt = 330 g Hillo-marmeladisokeria. Keittoaika on vain 5-15 minuuttia marjalaadusta riippuen. Hillo-ohje löytyy pakkauksen kyljestä. Hillo-marmeladisokerilla tehty hillo sisältää lisättyä sokeria vain noin 25 %. 

Minihillosokeri

Minihillosokerilla teet helposti herkullisen marjaisaa ja raikasta kotihilloa, joka sisältää vähemmän sokeria kuin perinteinen hillo. Yksi paketti (250 g) on sopiva määrä kilolle marjoja. Hillon keittoaika on vain viisi minuuttia (mansikat, vadelmat). Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.