Olet tässä:

Reilun kaupan sokerit

Reilun kaupan ruokosokerit ja ruokosokerisiirappi on valmistettu Reilu kauppa -sertifioidusta ruokosokerista.

Ruokosokeri Sticks

Ruokosokeri Sticks -annospakkaukset tuovat kahvilatunnelmaa kotikeittiöön. Herkullisen aromikkaalta maistuva, sokeriruo'osta valmistettu tumma kidesokeri on pakattu kauniiseen, helposti avattavaan ja suljettavaan pakkaukseen, jossa on 55 annospakkausta. 

Ruokokidesokeri

Ruokokidesokeri on siroteltava, tumma kidesokeri. Se on Luomuruokosokeria tummempaa ja aromikkaampaa ja sen kidekoko on hieman suurempi. Ruokokidesokeri sopii Luomuruokosokerin tavoin leivontaan, ruoanvalmistukseen, kuumien juomien makeuttamiseen ja säilöntään. 

Luomuruokosokeri

Luomuruokosokeri on luomuviljellyistä sokeriruo'oista valmistettu kidesokeri yleiskäyttöön. Se on Taloussokeria hieman tummempaa ja aromikkaampaa. 

Ruokopalasokeri

Ruokopalasokeri on tumma palasokeri, joka on valmistettu laadukkaasta demerara-ruokosokerista. Ruokopalasokeri antaa ruokosokerin makua ja aromia kuumiin juomiin. Reilun kaupan tuote. 

Muscovadosiirappi 400 g

Muscovadosiirapin raaka-aineena on Mauritiuksella kasvava sokeriruoko ja siitä valmistettava aromikas tumma muscovadoruokosokeri. Täyteläinen siirappi onkin ruokien ja leivonnaisten monikäyttöinen maunantaja, joka sopii myös jälkiruokiin ja jäätelön ja tuoreiden marjojen kastikkeeksi jo sellaisenaan. Reilun kaupan tuote.

Tumma muscovado

Tumma muscovado on kostea ja hienokiteinen ruokosokeri, jossa on upean aromikas lakritsimainen maku ja tummanruskea väri. Sokeri sisältää sokeriruo'on luonnollisia kivennäis- ja hivenaineita.