Olet tässä:

Siirapit

Sokerisiirapit ovat yleensä 80-prosenttisia, osittain invertoituja sokeriliuoksia. Ne sisältävät sakkaroosia, glukoosia, fruktoosia ja kivennäissuoloja. Eri sokerilajien yhdistelmä estää kiteytymisen. Erittäin suuri sokeripitoisuus takaa pitkän säilyvyysajan. Siirapeissa on eri väri- ja makuvaihtoehtoja. Elintarvikemelassi on voimakasarominen, tumma ruokopohjainen siirappi. Sokerisiirappeja käytetään leivonnaisissa, makeisissa ja eineksissä.

Muscovadosiirappi 400 g

Muscovadosiirapin raaka-aineena on Mauritiuksella kasvava sokeriruoko ja siitä valmistettava aromikas tumma muscovadoruokosokeri. Täyteläinen siirappi onkin ruokien ja leivonnaisten monikäyttöinen maunantaja, joka sopii myös jälkiruokiin ja jäätelön ja tuoreiden marjojen kastikkeeksi jo sellaisenaan. Reilun kaupan tuote.

Tumma siirappi 1 kg

Tumma siirappi on tuttu voimakasarominen siirappi, joka antaa makua ja väriä pataruokiin, kakkuihin ja pikkuleipiin. Siirappi sisältää sokeriruo’on luonnollisia aromi- ja kivennäisaineita. 

Vaalea Luomusiirappi

Vaalea Luomusiirappi on pehmeän täyteläinen, lempeästi voitoffeelta maistuva, mieto sokerisiirappi, joka sopii sellaisenaan kastikkeeksi mm. jäätelölle, ohukaisille ja marjoille. Käytä myös leivontaan, jälkiruokiin, kotimakeisiin, ruoanvalmistukseen ja juomien makeuttamiseen. Vaalea Luomusiirappi on valmistettu luomuruokosokerista, joka on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo'oista.

Tumma siirappi 750 g

Kätevään pulloon pakattu Tumma siirappi 750 g on Tumma siirappi 1 kg:n ”sisartuote”. Maku on hieman voimakkaampi. Tumma siirappi sopii ruoanvalmistukseen, leivontaan ja mausteeksi. 

Vaalea siirappi

Vaalea siirappi on miedonmakuinen siirappi, joka sopii jälkiruokien ja marjojen kastikkeeksi sellaisenaan. Siirappia voi myös käyttää leivontaan ja ruoanvalmistukseen.

Glukoosisiirappi 400 g

Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Leipäsiirappi

Leipäsiirappi on tarkoitettu ruokaleipien ja sämpylöiden leivontaan. Se sisältää mallasuutetta, joka syventää leivän makua. Leipäsiirappi nopeuttaa taikinan kohoamista ja mehevöittää leivonnaiset.