Olet tässä:

SteviaSokeri

Dansukker SteviaSokeri sisältää kahta luonnon omaa makeuttajaa: sokerijuurikkaista peräisin olevaa sokeria ja steviakasvista peräisin olevaa kaloritonta makeutusainetta stevioliglykosideja. Steviakasvi on alun perin kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä on käytetty jo vuosisatoja makeuttamaan ruokia ja juomia. SteviaSokerissa yhdistyvät stevian kaloriton makeus ja sokerin hyvät ominaisuudet mm. ruoissa ja juomissa. Lusikallinen SteviaSokeria makeuttaa yhtä paljon kuin lusikallinen tavallista sokeria, mutta sisältää vain puolet sokerin kaloreista.*

* 1 dl SteviaSokeria makeuttaa yhtä paljon kuin 1 dl tavallista sokeria, mutta painaa puolet vähemmän ja sisältää 50 % vähemmän kaloreita.

Lisätietoja SteviaSokerista Dansukkerin kotisivuilta.

www.globalsteviainstitute.com »

SteviaSokeri, 500 g

SteviaSokeri sisältää kahta luonnon omaa makeuttajaa: sokeria ja steviakasvista saatavia stevioliglykosideja. Valmistusmenetelmänsä ansiosta se on hyvin hienojakoista ja ilmavaa. Lusikallinen SteviaSokeria makeuttaa yhtä paljon kuin lusikallinen tavallista sokeria, mutta sisältää puolet vähemmän kaloreita, koska se painaa vähemmän. SteviaSokeri sopii kuumiin ja kylmiin juomiin, jälkiruokiin ja ruokiin.

Dansukker.com

DANSUKKER

    Tuotekuvapankki
    Tuotekuvapankki